SA-MP PUBLIC
PUBLIC SERVER

vProject RPG Server

In jos

vProject RPG Server

Mesaj Scris de Thunder la data de Mar Sept 30, 2014 9:53 amSalutări, vreau să te invit pe noul server de San Andreas Multiplayer, RPG.VPROJECT.RO. Probabil aţi auzit de noi sau probabil nu ştiţi prea multe, vreau să va fac o succintă prezentare a serverului.

Fiind un mod clasic RPG, încercăm să redăm realitatea (cu anumite limite) şi să o transpunem într-un joc. GM-ul de bază de la care s-a pornit a fostul cel a lui WoopS fiind adăugate multe lucruri noi. Acţiunea se petrecere momentan doar în oraşul Los Santos. Pe server sunt active 8 joburi esenţiale, urmând a fii adăugate noi joburi atractive pe parcurs. De asemenea, puteţi aplica într-una din facţiunile noastre: News Reporters, Taxi Company, Tow Truck Comapany (paşnice - level 3) | Aryan Brotherhood, Hell's Angels Family, Black Guerrila Family, Yakuza Famiy (mafii - level 4) | Police Departament, National Guard, Hitman Agency (departamente şi agenţii - level 5).
Economia serverului este una modică, redusă. Îţi poţi cumpară o maşina, o casă sau de ce nu o afacere, într-un timp relativ scurt. Câştigul joburilor este calculat în medie pe cursa, acesta fiind împărţit in mod egal (+/- 3-6$). În rândurile următoare, vă voi prezenta o parte din sistemele serverului:

  [li]Job sistem:[/li]


Tutorial job:
1. Tastaţi în chat comanda /jobs şi selectaţi jobul trucker. Veţi primi un checkpoint orientativ care vă ajută să ajungeţi la locul unde vă puteţi angajaţi. Folosiţi comanda /getjob pentru a vă angaja.


2. Pentru a începe munca, mergeţi la locul de pornire şi tastaţi comanda /work. Veţi primi un truck personal şi un checkpoint de unde puteţi lua marfă.


3. Odată ce aţi ales locaţia unde vreţi să transportaţi marfa, trebuie să ajungeţi cu bine pentru a primi răsplata. Aveţi posiblitatea de a alege în continoare o nouă locaţie pe o rază de cel puţin 1500m.


Farmer- Scopul acestui job este de a colecta grâul de pe terenul agricol. Este un job clasic. De asemenea este structurat pe un sistem de skill. Cu cât colectaţi mai mult grâu, cu atât avansaţi în skill şi câştigaţi mai mulţi bani.


Tutorial job:
1. Tastaţi în chat comanda /jobs şi selectaţi jobul farmer. Veţi primi un checkpoint orientativ care vă ajută să ajungeţi la locul unde vă puteţi angajaţi. Folosiţi comanda /getjob pentru a vă angaja,


2. Pentru a începe munca, mergeţi la locul de pornire şi urcaţi-vă într-o combină. Trebuie să vă duceţi pe terenul agricol şi să colectaţi grâul.


3. Odată ce încărcătura ajunge la 100%, trebuie să descărcaţi în checkpointul impus.

Wood cutter - Scopul acestui job este de a tăia copaci, a colecta lemne şi a le transporta la docuri pentru export. Este unul din joburile noastre unice. De asemenea este structurat pe un sistem de skill. Cu cât efectuaţi mai multe curse, cu atât creşteţi în skill şi vă permite a transporta mai multe lemne.


Tutorial job:
1. Tastaţi în chat comanda /jobs şi selectaţi jobul farmer. Veţi primi un checkpoint orientativ care vă ajută să ajungeţi la locul unde vă puteţi angajaţi. Folosiţi comanda /getjob pentru a vă angaja.

https://i.imgur.com/lqFRhNf.png
" alt="" />

2. Pentru a începe munca, mergeţi lângă un copac şi apasăţi click stanga. După ce aţi tăiat copacul, transportaţi lemnele în checkpoint. Puteţi repeta producedură până la un maximum de 200 de lemne (skill 1).

https://i.imgur.com/OJrrNpw.png
" alt="" />

3. Când aţi obţinut 50 de lemne, le puteţi transporta. Trebuie să vă urcaţi într-o maşină şi încărcaţi lemnele prin comanda /loadwood. Vi se va seta un checkpoint unde trebuie transportate. La skill 1, puteţi transporta maximum 50 lemne pe cursă.


Pizza Boy - Scopul acestui job este de a livra pizza la casele din Los Santos. Este unul dintre joburile noastre unice. De asemenea este structurat pe un sistem de skill. Cu cât efectuaţi mai multe curse, cu atât creşteţi în skill şi câştigaţi mai mulţi bani.

Tutorial job:
1.Tastaţi în chat comanda /jobs şi selectaţi jobul farmer. Veţi primi un checkpoint orientativ care vă ajută să ajungeţi la locul unde vă puteţi angajaţi. Folosiţi comanda /getjob pentru a vă angaja.


2. Pentru a începe munca, mergeţi în pizzerie pentru a lua pizza. După ce aţi luat-o urcaţi-vă într-un scuter.


3. Când ajungeţi să lângă checkpoint, coborâţi şi tastaţi comanda /gepizza. Atunci când ai terminat de livrat pizza, întorceţi-vă la scuter şi continuaţi comenzile.

Detectiv, arms dealer - Joburile clasice care nu au nevoie de tutorial sau prezentare. Joburile clasice.


  [li]Referral sistem - Vă puteţi aaduce prietenii să joace alături de dvs şi veţi fii recompensat. Pentru fiecare /buylevel al jucatorului care s-a înscris pe referralul dvs veţi primi 30% din RPul acestuia şi până la 200% din bani.[/li]
  [li]Crap sistem - Dacă eşti fan al jocurilor de noroc, poţi juca barbut pe o sumă aleasă de dvs. cu prietenii. Folosiţi comanda /playcrap pentru a procova pe cineva.[/li]
  [li]Walkie-talkie sistem - Vă puteţi cumpăra un walkie talkie dintr-un 24/7 şi vă puteţi seta frecvenţa pentru a vorbi cu alţi jucători din aceaşi frecvenţă.[/li]
  [li]Licenses sistem - Facţiunea School Instructors este momentan indisponibilă din diferite motive. Pentru moment vă puteţi cumpara în joc licenţele dând un test practic pentru fiecare. [/li]
  [li]Premium sistem - Aveţi diferite beneficii având premium account. Acesta poate fii câstigat la evenimente sau cumpărat.aBqd5FL.png
  [/li][li]Event sistem - Puteţi creea un event care trebuie aprobat de admini. Instrucţiunile le veţi primi în joc.[/li]
  [li]Paintball sistem - Puteţi să vă distraţi la paintball cu prietenii. Are la bază un sistem de gun-game, din 3 în 3 killuri promovezi la altă arma.[/li]
  [li]Clan sistem - Vă puteţi creea un clan în joc. Detalii curând.[/li]
  [li]Panel RPG - Avem un site de statistici în timp real al serverlui. Pentru detalii acesaţi http://panel.vproject.ro/[/li]
  [li]Multe detalii în joc.[/li]


Informaţii generale:


  [li]IP: RPG.VPROJECT.RO7 / 94.177.106.166:7777[/li]
  [li]Forum: http://forum.vproject.ro/[/li]
  [li]Panel: http://panel.vproject.ro/[/li]
  [li]Facebook page: https://facebook.com/vproject.ro[/li]
  [li]Contact: rpg@vproject.ro[/li]

Thunder

Mesaje : 3
Puncte : 5
Data de inscriere : 01/11/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum